fbpx

Piața Centrală: Centrul de vaccinare își reia activitatea. În ce zile te poți imuniza

Centrul de vaccinare de pe teritoriul Pieții Centrale își reia activitatea. Astfel, cei care își doresc să se imunizeze împotriva coronavirusului, pot merge să fie injectați în zilele de joi, vineri, sâmbăta și duminica în intervalul orelor 10:00 – 15:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În legătură cu multitudinea de solicitări ale cetățenilor privind continuarea procesului de vaccinare în Piața Centrală, ținem să Vă informăm că centrul de vaccinare din Piața Centrală își va relua activitatea. Durata de activitate a centrului de vaccinare va depinde de numărul solicitanților”, se arată în mesajul administrației pieței.

Potrivit unui comunicat, la punctul de vaccinare din Piața Centrală vor fi disponibile vaccinuri AstraZeneca și Sinovac.

Centru de vaccinare este amplasat la primul etaj al Centrului Comercial „Central”, situat pe Aleea Centrală din piață la intersecție cu aleea Bulgară.

Pocesul de vaccinare va fi realizat de cadrele medicale din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic a Asociației Medicale Teritoriale sectorul Centru (Policlinica nr.1).

Citește și: Ne imunizăm, apoi cumpărăm! Un punct de vaccinare contra COVID-19 s-a deschis la Piața Centrală

Articole asemănătoare

Back to top button