fbpx

Parlamentarii ar putea avea o ședință specială: Se cere audierea șefilor de la Ministerul Sănătății și ANSP

Deputații din Pro Moldova cer organizarea unei ședințe speciale a Legislativului în această săptămână. Ei solicită audierea șefei interimare de la Ministerul Sănătății, dar și a conducerii Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Subiectele care ar urma să fie abordate sunt măsurile care se impun în lupta cu pandemia, achiziția vaccinurilor, medicamentelor, dispozitivelor medicale, creșterea capacităților sistemului de sănătate și campania de imunizare desfășurată lent. Demersul a fost deja înaintat Biroului Permanent.

„În condițiile unui Guvern în demisie și a informațiilor alarmante despre imunizarea unor persoane care nu se califică pentru vaccinare prioritară, Pro Moldova consideră importantă organizarea unei ședințe speciale a Parlamentului, pentru precizarea prevederilor planului de imunizare și clarificarea modalității de implementare a acestuia. De asemenea, este importată asigurarea transparenței procesului de imunizare, precum și de asigurare cu vaccin a țării”, afirmă parlamentarii.

Precizăm că, miercuri, începând cu 14:00, Legislativul se întrunește în ședința plenară. În cadrul întrunirii ar urma să fie discutată întrunirea stării de urgență.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button