fbpx

Noi detalii în cazul bărbatului care ar fi fost înjunghiat în această dimineață. Victima și presupusul agresor sunt cetățeni străini

Bărbatul care a fost înjunghiat astăzi pe str. Armenească, dar și presupusul agresor, sunt cetățeni ai Azerbaijanului. Conform informațiilor, cei doi nu ar fi împărțit tarabele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Publika, declarațiile referitoare la naționalitatea celor doi bărbați au fost făcute de către șeful adjunct al Poliţiei Capitalei, Marin Garaz. La fel, potrivit sursei citate, victima a suportat o intervenție chirurgicală, iar stare acesteia este de gravitate medie.

Totodată, un martor al conflictului ne-a comunicat că inițial victima ar fi fost bătută de mai mulți indivizi. ZUGO urmărește cazul și a solicitat Poliției informații oficiale referitoare la aceste declarații, dar și a contactat persoana vizată pentru a afla dacă cunoaște și alte detalii ale cazului.

Amintim că, în această dimineață, un bărbat ar fi fost atacat cu un cuțit pe str. Armenească din capitală. Ulterior, victima a fost transportată la spital, iar oamenii legii au deschis o cauză penală și au reținut un suspect.

Articole asemănătoare

Back to top button