fbpx

update | Cazul bărbatului atacat cu un cuțit în centrul capitalei: Poliția a reținut un suspect

Update (12:40): Oamenii legii au reținut un suspect. Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, acesta s-a dovedit a fi un bărbat născut în anul 1989. Pe marginea cazului a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, iar bănuitul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. Actualmente, oamenii legii efectuează acțiuni procesual penale pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știre inițială:

Un bărbat a fost atacat în această dimineața cu un cuțit. Totul s-a întâmplat pe strada Armenească, în apropierea Pieței Centrale.

Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati. Potrivit ei, oamenii legii au fost sesizați prin intermediul Serviciului unic de urgență 112.

La fața locului, ofițerii su stabilit că unui bărbat i-ar fi fost aplicată o plagă cu un cuțit în regiunea piciorului. Acesta a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Totodată, martorii le-au comunicat oamenilor legii că victima a avut un conflict cu o altă persoană, iar persoana cu care s-a certat i-ar fi provocat rana.

Oamenii legii urmează să identifice suspectul și să stabilească toate circumstanțele cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button