fbpx

În pauza de masă, la congresul PSRM. Primarul capitalei este prezent la adunarea socialiștilor „pentru a le fi alături”

Edilul capitalei, Ion Ceban, a fost surprins venind la Congresul Partidului Socialiștilor. Totul în contextul în care acesta, conform funcției, a renunțat la statutul de membru de partid și, totodată, a menționat, în repetate rânduri, că nu va combina politica cu Primăria. Întrebat de ce este prezent la eveniment, Ceban le-a spus jurnaliștilor că „este pauza de masă” și a venit pentru a fi „alături de echipa care l-a susținut”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt invitat. Este echipa care m-a susținut la Primărie.  Nu a fost  și nu este niciun secret că sunt parte din echipă. Este pauza de masă acum. Am venit ca și membru al echipei care m-a delegat la Primărie și voi asista”, a declarat Ceban.

„Eu sunt primarul capitalei și tot ce fac astăzi ține de proiectele din municipiu”, a ținut să puncteze Ion Ceban.

Întrebat ce a făcut la Moscova alături de mai mulți socialiști, Ceban a declarat că ar exista proiecte comune care ar urma să fie implimentate la Chișinău cu sprijinul rușilor.

Citește și: Dodon, Ceban și Bătrîncea pleacă astăzi la Moscova. Vor avea și întrevederi despre care „nu se vorbește oficial”

De menționat este faptul că socialiștii urmează să aleagă, în cadrul Congresului formațiunii, un nou șef de partid. Anterior, Igor Dodon a declarat că el este candidatura care ar urma să preia șefia.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button