fbpx

În atenția șoferilor! Din cauza inundațiilor s-a sistat circulația pe câteva străzi de la Ciocana

Primăria capitalei anunță că, actualmente, circulaţia transportului este sistată la instersecția străzilor Uzinelor și Negreşteni, dar și pe str. Meşterul Manole, direcţia de la str. Voluntarilor spre str. Vadul lui Vodă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, din cauza debitului mare de apă, pe anumite porţiuni de drumuri, au fost dezbătute capacele de la fântânile de acumulare a apelor pluviale. Exdrupo intervine în toate sectoarele capitalei, iar la curăţarea grilajelor şi la salubrizarea gurilor de captare lucrează peste 70 de muncitori și sunt mobilizate 30 de autospeciale. De asemenea, sunt curăţate mecanizat străzile şi rondurile de la intersecţii.

Municipalitatea face apel către cetățeni, rugându-i să fie prudenţi și să evite, după posibilitate, ieşirile în oraș. Locuitorii municipiului pot sesiza autoritățile despre situațiile problematice cauzate de averse, prin intermediul numărului de telefon 022222267 – Dispeceratul Central Municipal.

CITEȘTE ȘI:

Mai multe rute de troleibuz din capitală se deplasează cu întârzieri. Străzile pe care este blocată circulația lor

foto, video | Și după această ploaie Chișinăul a devenit „o mică Veneție”. Apa a acoperit străzile, iar în unele locuri s-au format gropi

Articole asemănătoare

Back to top button