fbpx

foto, video | Și după această ploaie Chișinăul a devenit „o mică Veneție”. Apa a acoperit străzile, iar în unele locuri s-au format gropi

Ploaia de astăzi a transformat Chișinăul „într-o mică Veneție”. Mai multe străzi au fost acoperite de apă, iar în unele locuri s-au format gropi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferii au publicat pe un grup tematic de pe rețelele de socializare secvențe video și fotografii cu arterele inundate. Ei îndeamnă alți conducători să nu iasă cu mașinile și susțin că numerele mai multor vehicule au fost luate de șuvoaie.

Foto: GBM via Facebook

De asemenea, și subterana de pe str. Alecu Russo a fost inundată. TV8 a publicat imagini de la fața locului, precizând că nivelul apei a ajuns la circa șase centimetri.

În același timp, autoritățile locale au anunțat că toate echipele municipale sunt dislocate pentru a gestiona situația în teren, însă problemele s-ar putea complica, potrivit prognozelor meteorologilor. În context, primarul Ion Ceban a îndemnat cetățenii care pot și nu au o urgență, să evite ieșirile în oraș.

Amintim că și zilele trecute vântul și ploaia au făcut ravagii în capitală. Pe străzi apăruse gropi, iar mai multe crengi, copaci, dar și semne rutiere au fost date la pământ.

Articole asemănătoare

Back to top button