fbpx

foto | Gropi în asfalt, copaci doborâți și semne rutiere căzute. Ploaia a făcut din nou ravagii în capitală, iar autoritățile îndeamnă cetățenii să fie prudenți

Ploaia puternică din această noapte a făcut ravagii în capitală. Pe rețelele de socializare apar imagini cu mașini sub care s-a surpat asfaltul și copaci doborâți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Foto: GBM via Facebook

Un internaut a surprins gropi pe str. Albișoara, care se află în proces de renovare, îndemnând conducătorii automobilelor să fie atenți. Alți șoferi, însă, s-au trezit cu mașinile blocate în gropile care s-au format după precipitații. În același timp, în fața unui bloc de pe strada menționată s-a acumulat apă și s-a format un „lac”.

Foto: GBM via Facebook

La fel, pe un grup tematic de pe rețelele de socializare apar postări cu plăcuțele de înmatriculare care au fost pierdute în timpul ploii.

Edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe pagina de Facebook că serviciile municipale intervin pentru a înlătura consecințele ploii. Acesta a rugat cetățenii să fie atenți, precizând că au apărut mai multe gropi în asfalt, iar vântul puternic a dat jos crengi. Totodată, oficialul a îndemnat cetățenii să informeze autoritățile dacă știu despre cazuri unde este necesară implicarea serviciilor specializate.

Articole asemănătoare

Back to top button