fbpx

foto | Un autocar din Republica Moldova s-a tamponat cu un camion în Ucraina. O persoană nu a supraviețuit

O persoană a decedat, iar patru au fost internate după ce un autocar din Republica Moldova s-a tamponat cu un camion în Ucraina. Accidentul s-a produs luni noaptea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vehiculele s-au izbit violent în jurul orei 4:00 în regiunea Odesa. S-a întâmplat în apropiere de localitatea Liubashevka, iar la bordul autocarului se aflau 20 de pasageri.

Preliminar, polițiștii ucraineni spun că șoferul autocarului nu s-ar fi isprăvit cu șofatul și ar fi pierdut controlul volanului. Drept urmare, autobuzul s-a tamponat de camionul de model MAN, care staționat pe marginea carosabilului.

Ofițerii încă lucrează la fața locului. Circulația în zonă este îngreunată, iar oamenii legii stabilesc identitatea persoanelor care au avut de suferit.

Unele surse mass-media din țara vecină scriu, cu referire la Serviciul Ucrainean pentru Situații Excepționale, că printre victime ar fi și un minor de 13 ani, iar numărul total al celor care au avut de suferit s-ar ridica la șapte. Totuși, pe pagina web a Poliției din țara vecină există informații doar despre un mort și patru răniți. Ministerul de Externe de la Chișinău nu a emis deocamdată precizări în acest sens.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button