fbpx

foto | Un angajat al Serviciului Vamal, lovit mortal de trenul Chișinău-Odesa: Ce spune poliția?

Un angajat al Serviciului Vamal a fost lovit mortal în această dimineață de trenul Chișinău – Odesa, în apropiere de satul Varnița. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul ar fi încălcat regulamentul circulației rutiere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 08:00. Contactată telefonic de reportera ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție din Anenii Noi, Corina Repesciuc, ne-a declarat că victima conducea o mașină de model Dacia Duster și ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului.

„Bărbatul avea vârsta de 61 de ani, originar din localitatea Fîrlădeni – raionul Căușeni. Acesta era angajat al Serviciului Vamal din Republica Moldova, iar – potrivit familiei – el lucrase în tura de noapte, dimineață grăbindu-se să ajungă la culesul poamei. Informațiile, însă, sunt încă cercetate de oamenii legii”, ne-a comunicat ofițera.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de poliția din Transnistria, cât și din Republica Moldova. Oamenii legii investighează și posibilitățile că tragedia ar fi putut fi provocată de anumite defecțiuni ale automobilului sau de starea de sănătate a șoferului.

Articole asemănătoare

Back to top button