fbpx

foto | #PoartăMascaCorect – o nouă campanie care ia amploare pe internet. S-au implicat jurnaliști, miniștri și medici

#PoartăMascaCorect este o campanie lansată pe internet de Ministerul Sănătății. Scopul acesteia este de a informa cetățenii Republicii Moldova cu privire la purtarea corectă a măștii de protecție. Printre zecile de oameni care s-au implicat în campanie se numără jurnaliști, miniștri, polițiști și medici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții Ministerului doresc să transmită mesajul: „Împreună putem opri răspândirea COVID-19”.

Participanții la campanie nu trebuie decât să publice pe rețelele de socializare o fotografie în care poartă o mască de protecție, care să le acopere nasul și gura și să indice hashtagul #PoartăMascaCorect. De asemenea, aceștia pot provoca și alte persoane să se alăture inițiativei.

Jurnalista Lili Lozan a îndemnat oamenii să evite locurile aglomerate, să își dezinfecteze mâinile regulat și să poarte masca corect. „Fiecare dintre noi se poate proteja de COVID-19”, a adăugat jurnalista într-o postare pe Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Am revenit la munca, acum resposabilitățile sunt duble așa ca, ma strădui să port masca corect, accept realitatea în care ne-am pomenit cu toții și mă protejez pe mine și pe cei din jur. @eugen.bulgaru @primaora @djelescu vreau să văd cum purtati voi maștile☺️ Fiecare dintre noi se poate proteja de COVID-19. Așadar, să fie clar: • Purtam masca în spații închise. • Acolo unde nu poți păstra distanța. • Masca trebuie să acopere nasul și gura. • Evitam locurile aglomerate. • Păstrăm distanța! • Spală-te/dezinfectează mâinile. • Rupem lanțul transmiterii! Aștept pozele voastre cu îndemnul #poartămascacorect, și nu uitați să mă etichetați😉

Публикация от Lili Lozan Daschevici (@lililozan)

Și Ministrul Educației s-a implicat în campania online. Acesta a fost provocat de colegul său, Oleg Țulea – ministrul Afacerilor Externe.

 

Foto: Ministerul Sănătății via Facebook

 

Articole asemănătoare

Back to top button