fbpx

foto | Orașul Taraclia a devenit mai luminos. Partidul ȘOR a finalizat prima etapă de iluminare stradală

Orașul Taraclia se transformă în unul dintre cele mai luminoase localități din sudul țării. La doar câteva săptămâni de la demararea unui program ambițios, administrația locală, în frunte cu primarul Veaceslav Lupov, dar și cu sprijinul echipei Partidului Politic ȘOR, a inaugurat marți, 3 martie, iluminarea stradală în primul din cele șase cartiere ale orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inaugurarea primului sector iluminat a avut loc într-o atmosferă festivă, în prezența a sute de locuitori ai orașului. Este vorba despre un sector de la marginea localității, unde nu a existat niciodată sistem de iluminare, astfel încât muncitorii au trebuit să instaleze toată infrastructura necesară de la zero. Cartierul respectiv este, însă, unul cu o densitate mare a populației, având în vedere că aici sunt amplasate mai multe complexe de locuințe.

Iluminarea orașului a fost unul dintre proiectele promise de primarul localității, acesta fiind pe cale să-l realizeze în doar câteva luni după preluarea mandatului.

Liderul formațiunii politice, Ilan Șor, a sprijinit realizarea proiectului și promite că lucrurile nu se vor opri aici. El i-a salutat în direct pe locuitorii orașului, dând asigurări că în luna aprilie va începe reparația drumurilor din localitate și vor fi lansate alte proiecte importante. Acesta le-a amintit localnicilor că le-a promis că își asumă responsabilitatea personală pentru activitatea primarului Lupov și pentru realizarea proiectelor în oraș.

„Când înainte de alegerile locale am promis că vom transforma Taraclia într-o mică Nisa, unii nu au crezut, alții au râs, dar noi am început să realizăm. Împreună vom face din Taraclia capitala de sud a Moldovei și cel mai frumos oraș de la sud”, a declarat Ilan Șor.

La rândul său, deputata Partidului ȘOR, Reghina Apostolova, a menționat că Taraclia este încă o dovadă a faptului că echipa formațiunii se ține întotdeauna de cuvânt și realizează tot ce le promite oamenilor. Ea a amintit că până acum echipa lui Ilan Șor a realizat proiecte importante la Orhei și Jora de Mijloc, devenite un exemplu pentru întreaga țară.

„Astăzi Taraclia este un oraș care renaște, iar noi suntem gata să renaștem toată țara”, a menționat Reghina Apostolova.

Ceremonia de inaugurare a sistemului de iluminare din primul cartier al orașului s-a încheiat cu focuri de artificii și un fire-show.

Potrivit partidului, până la sfârșitul lunii aprilie, Taraclia va fi iluminată în totalitate. Pentru asta vor fi montați 65 de kilometri de rețea electrică și vor fi instalate peste 2500 de becuri LED, cu consum redus de energie. De asemenea, vor fi modernizate 32 de stații de transformare și va fi instalat un sistem inteligent de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore.

Articole asemănătoare

Back to top button