fbpx

foto | Lucrările de demolare a Filarmonicii sunt pe ultima sută de metri. Cum arată clădirea?

La Filarmonica Națională Serghei Lunchevici lucrările de demontare a materialelor avariate sunt pe sfârșite. Ieri, muncitorii au efectuat 21 de curse pentru transportarea deșeurilor și materialelor demontate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestora lucrările de demontare în sala mică sunt executate la 100%, iar în sala mare în proporție de 95% demolările deja sunt îndeplinite. Astăzi, angajații companiei care efectuează acțiunile de demontare urmează să evacueze o parte din metalul rămas.

La fața locului continuă activitatea Statului Major al IGSU, care monitorizează și gestionează situația. În total la acțiunile de demontare sunt implicate 10 persoane și 7 unități de tehnică grea. După înlăturarea totală a deșeurilor, experții în domeniu vor evalua starea tehnică a edificiului și se vor expune asupra următoarelor etape.

Această prezentare necesită JavaScript.

Recent, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, au început lucrările de demontare a deșeurilor și a materialelor constructive deteriorate în urma incendiului din luna septembrie a acestui an. De asemenea, la scurt timp, în cadrul unei ședințe a grupului de gestionare a situației în urma lichidării incendiului, s-a decis ca metalul extras din clădirea Filarmonicii să fie vândut. 

Amintim că, pe 24 septembrie, la Filarmonica Națională a izbucnit un incendiu de proporție. Flăcările ar fi pornit de la anexa unui acoperiș. Potrivit informațiilor preliminare publicate de autorități, a fost afectată o suprafață de aproximativ 3500 de metri pătrați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button