fbpx

foto | Explozie în Strășeni! O femeie a fost transportată de urgență la spital

O explozie a avut loc în după-amiaza zilei de 22 octombrie într-o gospodărie din localitatea Cojușna, raionul Strășeni. Apelul privind deflagrația a fost recepționat de Serviciul 112 la ora 14:25.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primelor informații, din cauza deflagrației unui cazan de încălzire alimentat cu lemne și cărbuni, o femeie în vârstă de 37 de ani a suferit traumatisme. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că în urma exploziei au fost afectate materialele constructive ale bucătăriei în care se afla cazanul.

Femeia a fost preluată de o echipă de medici, fiind internată la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri.

Primele cercetări au stabilit că deflagrația s-a produs după ce femeia a decis să conecteze cazanul, care pe parcursul perioadei calde a anului nu a fost folosit. Cazul este cercetat de specialiști.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să verifice instalațiile de încălzire înainte de începerea sezonului rece. Mai mult, specialiștii recomandă ca verificarea și reparația acestora să fie efectuate de persoane autorizate pentru astfel de lucrări.

Back to top button