fbpx

foto | Cinci britanici, un american și un român se aflau în microbuzul care a traversat vama fără a fi verificat

Pasagerii microbuzului care au trecut prin punctul de trecere a frontierei Leușeni noaptea trecută, fără a fi supuși verificărilor de rigoare a fost depistat. Anunțul a fost făcut de către Poliția de Frontieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, au fost identificate cele șapte persoane din microbuz. Cinci din ei sunt cetățeni ai Marii Britanii, unul al Statelor Unite ale Americii, iar celălalt, șoferul este cetățean român.

În cadrul măsurilor de cercetare și căutare a fost stabilit hotelul unde s-au oprit persoanele, dar și alte locuri publice unde acestea s-au deplasat. Ulterior, microbuzul a fost identificat și oprit în trafic.

Actualmente, mijlocul de transport și grupul de persoane se află la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) pentru cercetările de rigoare. În dependență de circumstanțe și declarații se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Amintim că astăzi, în jurul orei 01:40, un microbuz cu pasageri a trecut prin punctul de trecere a frontierei Leușeni fără a fi supuși verificărilor de rigoare. Acesta a intrat în Republica Moldova, nefiind autorizată trecerea frontierei de stat.

Totodată, conducerea Poliției de Frontieră a dispus inițierea unei anchete de serviciu în vederea elucidării celor întâmplate.

Foto: Poliția de Frontieră
Foto: Poliția de Frontieră
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button