fbpx

foto | Ceban, despre arborii căzuți în timpul furtunii: „Unde sunt acei apărători ai mediului?”

Ion Ceban critică apărătorii mediului, care sunt contra defrișării arborilor din capitală. Se întâmplă după ce mai mulți copaci au căzut în urma furtunii de joi și vineri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, edilul susține că defrișarea este necesară. Potrivit lui, tăierea copacilor este efectuată după ce sunt eliberate actele necesare de către instituțiile abilitate.

„Unde sunt acei apărători ai mediului care acuză primăria Chișinău când curăță arborii sau îi taie? Acești copaci au căzut într-o singură zi”, scrie primarul în dreptul unor imagini cu ramuri și pomi prăbușiți.

„Unii copaci sunt bătrâni, iar schimbarea acestora este necesară. Doar pe parcursul anului trecut primăria Chișinău a plantat circa 70 de mii de arbori, iar anul curent vom relua această practică”, afirmă Ceban.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto via Facebook

Precizăm că în urma intemperiei mai mulți arbori au fost doborâți de vânt. S-a întâmplat atât în capitală, cât și pe întreg teritoriul țării, unele drumuri fiind blocate din acest motiv, iar mai multe mașini – avariate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button