fbpx

Fete „de vânzare” pe site-uri de anunțuri! Doi soți din capitală, trimiși după gratii pentru traficarea mai multor tinere

Doi soți din Chișinău au fost condamnați la ani grei de închisoare după ce au traficat, în perioada anilor 2016-2017, șapte fete, două dintre care erau minore. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, cuplul își desfășura activitatea ilegală în mai multe apartamente din capitală. Clienții erau informați despre prestarea serviciilor sexuale pe portatul 999.md, taxa percepută fiind de 700 lei pe oră. Victimelor le revenea jumătate din sumă.

Unele dintre fete au fost ademenite cu promisiunea că vor plăti pentru chirie mai puțin, iar altele – prin recomandarea celor deja implicate în exploatare sexuală. Odată adăpostite în apartament, acestea nu-l putea părăsi pentru mult timp și nici nu aveau dreptul să se îndepărteze prea mult de locație.

Documentarea „afacerii” a fost posibilă după ce una dintre victime a depus o plângere în baza căreia a fost inițiat un dosar penal.

La solicitarea procurorilor, Judecătoria Chișinău, sediul central, l-a condamnat pe bărbatul în vârstă de 43 de ani la pedeapsa cu închisoarea pe un termen de 20 de ani pentru trafic de ființe umane și de copii.

Soția acestuia în vârstă de 34 de ani a fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea pe un termen de 17 ani pentru trafic de copii și urmează să fie judecată și pentru trafic de ființe umane, dar și pentru că le-a influențat pe cele două minore să sesizeze la CNA faptul că polițiștii le-ar fi promis bani în schimbul depunerii plângerii.

Articole asemănătoare

Back to top button