fbpx

„Eu sunt nebunul care a scris adevărul”. Cine este bărbatul care a vandalizat Ambasada Rusiei la Chișinău

Alexandr Kudașev susține că este persoana care a vandalizat în noaptea de vineri, 7 octombrie, Ambasada Federației Ruse la Chișinău. Bărbatul menționează că a fost eliberat de către forțele de ordine și că s-a ales cu un dosar penal. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit profilului său de pe rețelele de socializare, acesta are 40 de ani și este orginar din Samara, Rusia.

„Dacă vă gândiți ce nebun a făcut asta, care a scris adevărul pe porțile ambasadei ruse „PUTIN UCIGAȘ”, a arborat un steag alb-albastru-alb și a tras în consulat, atunci eu am fost. Dacă erați îngrijorat pentru mine (ceea ce este puțin probabil), atunci am fost eliberat pe propria răspundere și a fost deschis un dosar penal pentru vandalism. Ei bine, dacă dintr-o dată nu ați văzut acțiunea în sine, atunci puteți să vă uitați la fragmente pe care diferiți tipi au reușit să le tragă”, a scris Alexandr Kudașev pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în seara zilei de vineri, 7 octombrie, Ambasada Federației Ruse a fost vandalizată, imediat după ziua de naștere a președintelui rus, Vladimir Putin, care a împlinit vineri 70 de ani.

Ulterior, instituția a venit cu o reacție și a adus reproșuri la adresa autorităților moldovene, după actele de vandalism care au avut loc la poarta și în curtea misiunii diplomatice.

 

Articole asemănătoare

Back to top button