fbpx

doc | Socialista Darovannaia, după ce Nemerenco a anunțat că o va ataca în instanță: E la fel de stupid ca și cum ar da în judecată COVID-19

După ce consiliera prezidențială Ala Nemerenco a anunțat că va ataca mai mulți deputați socialiști în instanță, ca urmare a declarațiilor făcute despre diploma sa de master, care potrivit lor ar fi falsă, parlamentara Alla Darovannaia a publicat o reacția. Aceasta consideră că intenția „la fel de stupidă ca și cum ar da în judecată COVID-19”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata precizează că socialiștii o vor aștepta pe Nemerenco „cu mare plăcere în instanța de judecată, să prezinte probe că a obținut legal diploma de masterat”. De menționat este că anterior Universitatea de Medicină declara că diploma a fost primită legal de Nemerenco, iar Ministerul Educației puncta că documentul s-a obținut contrat normelor în vigoare.

„Ea singură deja a recunoscut că nu a făcut aceste cursuri de masterat, în schimb o face pe supărata că este atacată pentru faptul că a obținut în dar diploma. În realitate, jigniți sunt cetățenii acestei țări, cărora li se scuipă în față, recunoscând că anumiți aleși obțin diplome contrar normelor legale, adică ilegal. (…)

Intenția consilierului prezidențial cu diplomă falsă de a ne da în judecată e la fel de stupidă ca și cum ea ar da în judecată COVID-19, ca să-l interzică prin hotărârea instanței. Special pentru Ala Nemerenco public repetat răspunsul primit de la ministerul Educației, Culturii și Cercetării, care a spus foarte clar că nu există documente ce ar sta la baza deciziei de acordare a diplomei de master. Ne vedem în judecată”, scrie pe pagina Sa de Facebook Alla Darovannaia.

Amintim că, în ianuarie, blogherul Eugen Luchianiuc a publicat o serie de materiale despre diploma de master a Alei Nemerenco și menționa că această nu a frecventat cursurile și nu a susținut examene. Ulterior, fost ministră a explicat că „alături de alți colegi a mers la multe cursuri de pregătire în diferite țări anume cu scop de a forma curricula Școlii de Management în Sănătate Publică, cursuri care au fost echivalate prin această diplomă de master”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button