fbpx

„Înțeleg frica și nevoia lor de a denigra”. Nemerenco va ataca în judecată mai mulți deputați socialiștii

După epopeea cu diploma Alei Nemerenco, pe parcursul zilei de joi pe mai multe portaluri de știri au apărut informații precum că familia consilierei prezidențiale deține mai multe companii în România, dar și o firmă offshore. Așadar, vineri, fosta ministră a Sănătății afirmă că este supusă atacurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nemerenco anunță că a inițiat procedurile juridice de acționare în judecată pentru apărarea demnității și reputației profesionale. Aceasta îi acuză pe deputații socialiști Odnostalco, Darovanaia, Țurcanu de denigrări.

„Înțeleg frica socialiștilor și nevoia lor de a denigra oamenii de care se tem. Aceasta nu mă va opri să lupt cu schemele din sistemul de sănătate și să muncesc pentru un sistem medical mai bun, pe care îl merită cetățenii noștri”, scrie funcționara pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, anterior, blogherul Eugen Luchianiuc a publicat un material în care afirma că Nemerenco ar deține o diplomă de master falsă. Universitatea de Medicină a infirmat informația, iar Ministerul Educației a punctat că diploma nu a fost obținută legal.

Potrivit Alei Nemerenco, documentul a fost primit după ce „alături de alți colegi a mers la multe cursuri de pregătire în diferite țări anume cu scop de a forma curricula Școlii de Management în Sănătate Publică, cursuri care au fost echivalate prin această diplomă de master”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button