fbpx

doc | Episcopia de Bălți, „percheziționată” de persoane necunoscute. Ar fi furat un bec și distrus mai multe bunuri

Persoane necunoscute au pătruns ieri noaptea în sediul eparhial al Episcopiei de Bălți de pe strada Orheiului 64. Despre oaspeții nepoftiți a sesizat episcopul de Bălți al Mitropoliei Basarabiei, Anatol Telembici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Bălți unde menționează că ieri dimineață, în jurul orei 07:00, a observat mai multe urme precum că cineva a fost în vizită, însă pe ascuns și cu intenții deloc nobile.

El spune că a văzut urme de încălțăminte pe pervazul unui geam de la bucătărie, dar și semne de forțare din exterior al acestuia. De asemenea, două plase pentru țânțari au fost scoase și aruncate, iar unul dintre sertarele de la dulapul de la intrarea în sala de ședințe era deschis.

Episcopul s-a plâns și pe faptul că ușa de la intrare era descuiată și deschisă, iar becul, care de obicei, este aprins toată noaptea, lipsea.

Totodată, el spune că în jurul orei 02:30 a auzit pași suspecți coborând în grabă scara de la etaj. Astfel, a cerut ajutorul și implicarea autorităților pentru depistarea răufăcătorilor.

Articole asemănătoare

Back to top button