fbpx

Descoperire macabră: Un bărbat, găsit într-o baltă de sânge în propria locuință 

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge de către un consătean care a alertat poliția. Descoperirea macabră a avut loc ieri seara, 26 noiembrie, în localitatea Rădoaia, din raionul Sângerei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerului de presă al IP Sângerei, Ina Moscaliuc, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 45 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către un consătean care venise în vizită.

Grupul operativ din cadrul IP Sângerei a stabilit că în propria casă, victima a fost depistat într-o odaie, la podea, cu o plagă în regiunea gâtului, iar în jurul cadavrului era o baltă de sânge și un cuțit de bucătărie.

Din spusele rudelor, de aproximativ un an, bărbatul locuiește de unul singur. Acesta făcea abuz de alcool și anterior a mai avut o tentativă de suicid.

Cadavrul bărbatului urmează să fie expus expertizei medico-legale, iar oamenii legii continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Preliminar, polițiștii susțin că ar fi vorba despre un suicid.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button