fbpx

update, foto | Complex de lux în flăcări. Incendiu în sectorul Botanica al capitalei

Update (14:20) Un incendiu a izbucnit într-un complex de lux din capitală. Două familii au fost evacuate pentru a preveni intoxicarea acestora cu fum.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General Situații pentru de Urgență, Liliana Pușcașu, incendiul a izbucnit într-un bloc locativ pe strada Ciuflea 1 A din capitală. Serviciul 112 a recepționat apelul la ora 11:19. Potrivit primelor informații înregistrate, flăcările au fost observate la etajele superioare ale unui bloc nou de locuit.

La locul respectiv, au fost trimise 6 echipaje de intervenție inclusiv și o autoscară. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins căptușeala exterioară dintre etajele 2 și 12 ale clădirii.

Pompierii au stabilit că focul nu a afectat locuințele din interior, iar victime nu au fost raportate. La moment, echipele de intervenție continuă să lucrezella localizarea și lichidarea arderii.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Știrea inițială:

Un complex rezidențial de clasă premium din sectorul Botanica al capitalei este în flăcări. Acesta se află pe strada Ciuflea 1 A.

Pompierii au fost trimiși la fața locului pentru a stinge incendiul.

Știrea se actualizează… 

Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU

 

Articole asemănătoare

Back to top button