fbpx

CNESP a decis! De pe 23 decembrie sunt restricționate toate cursele aeriene de pasageri din și spre Marea Britanie

Republica Moldova suspendă toate cursele aeriene de pasageri din și spre Marea Britanie. Măsura intră în vigoare începând cu 23 decembrie 2020, ora 00:00

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia a fost aprobată luni, 21 decembrie, de către Comisia națională extraordinară de sănătate publică, în scopul prevenirii răspândirii noii tulpini a virusului COVID-19, identificată în Marea Britanie.

Totodată, din 23 decembrie, ora 00.00, va fi interzisă sosirea pe Aeroportul Internațional Chișinău a pasagerilor cu escală, din Marea Britanie. Așadar, CNESP a aprobat interdicția pentru operatorii aerieni de a îmbarca pasagerii care vin în Republica Moldova cu escală din Marea Britanie.

Inspectoratului General al Poliției de Frontieră i se solicită să intensifice, la punctele de trecere a frontierei de stat, măsurile de sănătate publică pentru prevenirea și controlul infecției COVID-19. De asemenea, se cere autorităților din domeniul ordinii publice să intensifice supravegherea respectării de către persoanele fizice şi juridice a măsurilor de prevenire și control al infecției COVID-19, în special a regimului de autoizolare a persoanelor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button