fbpx

„Celor de la guvernare minte și sănătate”. Declarațiile lui Igor Dodon, după audierile de la PG în dosarul „Energocom”

Igor Dodon a fost audiat miercuri, 29 decembrie, de către procurorii din cadrul Procuraturii Generale (PG), în cadrul dosarului „Energocom”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi m-am prezentat la PG. Am discutat cu procurorul de caz, mi-a prezentat o parte din cauzele acestui dosar. am spus că sunt gata să colaborez cu cei care fac această anchetă. Nu avem nicio vină. Ne-au spus că sunt bănuit, nu învinuit. Vom colabora și vom vedea”, a declarat Igor Dodon.

Acesta le-a urat celor de la guvernare „minte și sănătate”.

Amintim că zilele trecute Igor Dodon, spunea că va discuta cu procurorii în privința dosarului Energocom. Acesta a calificat învinuirile ce i se aduc drept o tentativă disperată a guvernării de a-i intenta dosare penale cu orice preţ, menționând că nici nu ține minte ce s-a întâmplat în 2008, întrucât au trecut 13 ani de atunci.

Igor Dodon a fost citat marți, 21 decembrie, la PG, fiind așteptat la 27 decembrie pentru a fi audiat în cauza penală privind procurarea energiei electrice în perioada 2008-2009 de către S. A. Energocom.

De asemenea, ex-președintele Republicii Moldova a venit cu o reacție privind citarea, susținând că aceasta ar fi de fapt o fumigenă lansată de guvernare, pentru a distrage atenția populației privind situația din țară, dar și pentru a-l intimida.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button