fbpx

Cei mai îndrăgiți candidați ai alegerilor de ieri: Și-au învins lejer concurenții, obținând peste 90% din voturi

La scrutinul de ieri, fiecare localitate din țară a votat pentru un nou primar – cel care va avea grijă de viitorul cetățenilor din zonă. Dacă în unele sate sau orașe au participat câte un singur candidat, obținând lejer 100% din voturi, în altele – participanții au reușit să câștige detașat chiar dacă au avut de dus o „luptă” cu mai mulți concurenți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, unii candidați de la alegerile locale din acest an pot fi considerați „cei mai îndrăgiți”, luând în considerare procentajul acestora: de +90%.

Astfel, Tatiana Badan (candidată independentă) este una dintre acei candidați. Aceasta l-a avut drept concurent pe Gheorghe Garabajiu (Partidul Șor), însă ea l-a învins cu 94%. Într-o postare, aceasta le-a mulțumit consătenilor pentru încredere.

În satul Colibași din Cahul, Ion Dolganiuc (candidat independent) a reușit să-i întreacă pe cei doi contracandidați, înregistrând 91%. În Ciuflești din Căușeni, Sergiu Pîrlog (PLDM), la fel, a reușit să învingă doi contracandidați cu un procentaj de 93,27%.

Candidatul socialist Valeriu Berzanu, în luptă cu un reprezentant al PP Șor, a reușit să obțină fotoliul de primar al satului Doroțcaia din Dubăsari, obținând peste 98% din voturi. Un alt socialist – Mihail Ursu – a câștigat peste 96% din voturi la alegerile din Cotiujeni – Briceni, în fața unui reprezentant al formațiunii Șor.

Vezi mai jos infograficele acestor candidați, dar și ale altora care au înregistrat procentaje deosebit de mari.

Articole asemănătoare

Back to top button