fbpx

Benzina se scumpește iar?! Noi prețuri maxime pentru carburanți, stabilite de ANRE

Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noi prețuri maxime de vânzare a carburanților. Așadar, marți am putea plăti mai mult pentru benzina A95.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prețul ei crește cu cinci bani. Așadar, potrivit ANRE, combustibilul poate fi vândut cu maxim 20,83 de lei.  Costul motorinei rămâne același – 16,71 lei pentru un litru.

Preţurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. În acest scop specialiștii folosesc Metodologia de calcul şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere

Amintim că acum trei săptămâni Parlamentul a decis că ANRE va stabili prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard în fiecare zi lucrătoare. Acestea vor fi valabile cu începere de la ora 00:01 pentru ziua/zilele următoare celei/celora în care au fost stabilite.

În conformitate cu reglementările aprobate, se interzice comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț ce depășește prețul maxim stabilit de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button