fbpx

Bătut cu picioarele cât zăcea lângă poartă: Victima a decedat pe patul de spital după două zile în reanimare

Un bărbat a fost internat în secția de reanimare a Spitalului Raional Strășeni după ce a fost bătut cu bestialitate. Momentul a fost surprins de sora și concubina suspecților, care a alertat doctorii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a întâmplat în localitatea Codreanca, raionul Strășeni. Duminică, femeia de 29 de ani revenea de la părinții concubinului și a observat cum ultimul, împreună cu fratele ei, ar agresa victima în fața porții.

Potrivit ei, persoana se era la sol și ar fi fost lovită cu picioarele, ne-a comunicat Cristina Crudu, ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție. Așadar, aceasta a mers la Primărie și a sunat la 112 pentru a solicita Ambulanța.

La ora 23:50, doctorii de la Spitalul Raional Strășeni au alertat și oamenii legii despre caz. Bărbatul de 26 de ani s-a aflat timp de două zile în reanimare cu mai multe traumatisme, dar s-a stins din viață în dimineața zilei de 4 august.

Pe cazul dat a fost inițiat o cauză penală. Suspecții, de 33 și 26 de ani, au fost reținuți, iar dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă până la 15 ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button