fbpx

America House te invită la un training, gratuit, despre necesitatea implementării politicilor sociale. Condițiile de participare

America House Chisinau invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani, în perioada 11-13 ianuarie 2023 să participe la trainingul  „Țara demnității / Dignity Land”. Participanții vor avea șansa, prin intermediul jocului, să ia decizii, să coopereze și să argumenteze necesitatea implementării politicilor sociale pentru o țară imaginară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Trainingul va fi facilitat de Alexandra Isaicul, trainer din cadrul Institutului de Instruire în dezvoltare „MileniuM”, și se va desfășura în limba română.

Orarul trainingului:

  • 11,12 ianuarie ora 17.00 – 20.00;
  • 13 ianuarie 16.30 – 18.00

Participarea este gratuită, iar numărul de locuri este limitat.

Doritorii sunt rugați să completeze formularul de participare dacă se angajează să participe la toate cele trei sesiuni: https://forms.gle/GkuaQTURFnFoCLnXA.

Nu rata șansa de a-ți dezvolta cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a juca un rol activ în societate. Schimbă comunitatea, provoacă-te!

America House Chisinau este un centru cultural administrat de Secția Relații Diplomatice a Ambasadei SUA în Republica Moldova, sub tutela Academiei de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE).

Centrul oferă activități gratuite în limba engleză, română sau rusă: sesiuni de discuții, training-uri, concursuri, dezbateri, întâlniri cu experți americani sau locali,club de lectură, vizionarea filmelor în limba engleză, jocuri interactive etc.

Adresa: Chisinau, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 27.

 

Articole asemănătoare

Back to top button