fbpx

Ai fost la havuzul muzical de la Valea Trandafirilor, dar nu funcționa? Primăria vine cu explicații

După ce mai mulți chișinăuieni s-au plâns că odată ajunși la havuzul muzical din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” au depistat că acesta nu funcționează, Primăria Chișinău vine cu explicații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Municipalitatea menționează într-un comunicat de presă că fântâna arteziană este funcțională, iar defecțiuni sau avarii ale instalației n-au fost atestate de la inaugurarea obiectivului, adică de pe 25 august curent.

Havuzul funcționează zilnic, câte 30 de minute, conform unui program stabilit. Oamenii se pot plimba pe durata zilei, printre jeturile de apă ale havuzului de la orele: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 și 18:00. Iar de la 20:20 – 21:00 este conectată muzica și iluminatul decorativ.

Reconstrucția fântânii arteziene este parte a Proiectului de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”. După renovare, noul obiectiv a devenit unul pietonal. Conform proiectului elaborat, oamenii se pot plimba printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ. Costul proiectului a fost de 5,6 milioane de lei, surse alocate din bugetul municipal.

Articole asemănătoare

Back to top button