fbpx

A dedicat aproape jumătate de secol pentru a salva vieți, iar virusul COVID-19 a „furat-o” pe a ei. Încă o specialistă a fost răpusă de maladie

O specialistă care a dedicat aproape jumătate de secol meseriei de medic a fost răpusă de COVID-19. Femeia era angajată la Centrul de Sănătate Publică Hîncești. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta activa în calitate de dezinfecționistă în Secția controlul bolilor transmisibile și managementul urgențelor  și s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de boală. Potrivit ANSP, ea și-a dedicat 49 de ani din viață Serviciului de Sănătate Publică.

„Va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune, responsabilă și o adevărată profesionistă. Dumnezeu să o odihnească în pace”, au transmis colegii familiei.

Precizăm că, tot astăzi, 22 octombrie, și Institutul de Medicină Urgentă a anunțat despre trecerea în neființă a unui neurochirurg. Până acum, în Moldova s-au înregistrat peste 1630 de decese provocate de COVID-19, mai mult de 40 dintre cei răpuși fiind angajați ai sistemului medical.

Articole asemănătoare

Back to top button