fbpx

„Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea”. Un neurochirurg din Chișinău, răpus de COVID-19

Leonid Nagacevschi, neurochirurgul care activa la Institutul de Medicină Urgentă, a fost răpus de noul coronavirus. Colegii medicului au publicat un mesaj de condoleanțe adresat familiei, rudelor și prietenilor decedatului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Conducerea Institutului de Medicină Urgentă exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a medicului neurochirurg categorie superioară, Leonid Nagacevschi, care a activat la IMU 33 de ani, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19.

Îl cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. IMU a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegului nostru.

Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească”, au scris colegii de breaslă pe pagina de Facebook a IMU.

Menționăm că tot astăzi, 22 octombrie, și Centrul de Sănătate Publică Hîncești a anunțat despre trecerea în neființă a unei angajate care a dedicat aproape jumătate de secol meseriei. Până acum, în Moldova s-au înregistrat peste 1630 de decese provocate de COVID-19, mai mult de 40 dintre cei răpuși fiind angajați ai sistemului medical.

Articole asemănătoare

Back to top button