fbpx

Vlad Filat comentează dezvăluirile făcute de fostul său avocat: „M-a vândut lui Plahotniuc și m-a băgat în pușcărie”

Vlad Filat a comentat declarațiile făcute aseară de Igor Popa, fostul său avocat, în studioul TVR Moldova. Acesta a menționat că juristul „l-a băgat în pușcărie”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul îl acuză pe Popa că ar fi lansat o serie de dezinformări la comanda lui Plahotniuc. Acesta susține că nu se află în țară, însă va reveni și va organiza o conferință de presă, în cadrul căreia promite să demonteze dezvăluirile fostului său avocat.

„Voi organiza o conferință de presă în care voi demonta pe larg ticăloșeniile și minciunile aruncate în spațiul public de acest individ fără scrupule, care a încălcat orice limită morală și toate normele deontologice profesionale”, a scris Filat pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că, aseară, la emisiunea „Secretele Puterii”, Igor Popa a făcut mai multe dezvăluiri, inclusiv declarând că Plahotniuc i-ar fi trimis ex-premierului cadouri în pușcărie și i-ar fi organizat o masă copioasă.

Conform unor surse ZUGO, Vlad Filat ar fi zburat acum câteva zile spre Istanbul. Ulterior, pe pagina de Facebook a politicianului a fost publicată o imagine în care acesta apare lângă un doctor, acesta menționând că „sunt prea puține cuvintele pentru a-i mulțumi suficient”.

CITEȘTE ȘI:

„Tremura ca un șoarece. Spunea că se va întoarce în Moldova”. Fostul avocat al lui Filat susține că s-a întâlnit cu Plahotniuc

Vlad Filat: „Am avut cancer. Acum mă simt bine”

Articole asemănătoare

Back to top button