fbpx

Viorica Dumbrăveanu: „Pacienții trebuie să beneficieze de servicii calitative la noi în țară”

Noua ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a vizitat astăzi Institutul Oncologic, la solicitarea directorului instituției, care a prezentat mai multe blocaje din punct de vedere financiar și administrativ, privind buna desfășurare a activității instituției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul a avut o ședință cu directorul și lucrătorii medicali, la care au discutat despre planificarea bugetului pentru anul 2020 și problemele cu care se confruntă instituția medico-sanitară. Aceștia au trasat o serie de acțiuni care vor contribui la redresarea situației în domeniul oncologic din țara noastră și la prestarea serviciilor calitative și eficiente, bolnavilor de boli oncologice.

„Este esențial să ne unim eforturile și să soluționăm cele mai stringente probleme din domeniul oncologic. Pacienții trebuie să beneficieze de servicii calitative la noi în țară. Periodic vom efectua vizite pentru a discuta și identifica principalele probleme cu care se confruntă instituția”, a declarat ministra.

Tot astăzi, Viorica Dumbrăveanu a vizitat Centrul republican de plasament pentru persoanele vârstnice și persoanele cu dizabilități din municipiul Chișinău, pentru a vedea care sunt condițiile de plasament pentru beneficiari și a verifica mersul lucrărilor de reparație efectuate în cadrul instituției.

Oficiala a solicitat administrației centrului să transfere beneficiarii în odăile reparate, iar acest lucru să fie realizat într-un mod transparent, astfel încât, să fie asigurată echitatea în rândul persoanelor care utilizează aceste servicii sociale.

Articole asemănătoare

Back to top button