fbpx

video | Un fost om al legii spune că polițiștii ar fi amenințați ca să-și dea votul pentru Igor Dodon. Reacția MAI

Igor Gheorghișenco, un fost angajat al MAI, plecat din sistem în vara acestui an, a postat pe rețele un video în care susține că polițiștii ar fi initimidați și presați ca să voteze pentru candidatul Igor Dodon la alegerile prezidențiale de duminică, 15 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, bărbatul mai declară că secretara de stat a Ministerului de Interne, Mariana Grama, ar fi implicată în acest sens, având mai multe ședințe cu polițiștii.

Am activat în cadrul Inspectoratului Național de Patrulare și odată cu ultima reformă făcută, unde s-a modificat doar denumirea din INP în INSP eu mi-am încetat activitatea în vara anului 2020, deoarece ani la rând se petrec reforme în sistemul polițienesc, însă, din păcate, se schimbă doar culoarea la uniforme, lenți verzi la mașini și ale prostii, dar metodele de activitate au rămas aceleași – sovietice, unde polițiștii au salarii mizere și sunt nevoiți să-și cumpere uniformele din bani proprii. Plus la aceasta muncesc până la 120 de ore, mult peste program și nu le sunt achitate”, spune  Igor Gheorghișenco.

Acesta susține că secretara de stat a Ministerului de Interne, Mariana Grama, ar fi avut mai multe adunări cu polițiștii.

„Vreau să vorbesc despre ciuma noastră socialistă care și-a permis să pună în funcții unii oameni care acum fac adunări cu polițiștii și îi presează să voteze pentru Igor Dodon.

De obicei nu fac atacuri, însă astăzi o să-i dau și numele ca să o cunoască o țară întreagă. Este vorba despre secretara de Stat la MAI, Mariana Grama, care recent a avut o adunare cu ofițerii de poliție, unde a încercat prin diferite metode să preseze polițiștii ca să voteze pentru Dodon.

Această doamnă a folosit un vocabular foarte mârșav, care nu-i face față. Mariana Grama a ponegrit majoritatea candidaților care au participat în primul tur – Renato Usatîi și Maia Sandu, care au rămas să lupte în turul II cu Dodon. Mariana Grama a încercat să umilească și ofițerii de poliție, numindu-i cu cuvinte urâte și amenințându-i că vor fi eliberați din serviciu”, a mai adăugat fostul polițist.

Reacția MAI

Totodată, Mariana Grama neagă că ar fi avut asemenea discuții cu colegii din MAI și susține că este o încercare de a face campanie electorală în favoarea unui anumit candidat.

„În spațiul public a apărut o secvență video de denigrare a personalității mele cu referire la discuții cu tentă politică în favoarea unui candidat și în defavoarea altui candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova!

Vin cu dezmințire a faptelor expuse de un fost polițist, care consider că face campanie electorală, promovând un fost concurent electoral, fiind membru al echipei de inițiativă în partidul concurentului! Iar prin această secvență video își propune să ducă în eroare opinia publică!

Precizez, că eu am efectuat mai multe vizite de lucru operaționale și strategice pe activitate la mai multe subdiviziuni ale MAI, unde am evaluat modul de realizare a sarcinilor și a competenței stabilite de CEC, în vederea asigurării bunei desfășurări a scrutinului prezidențial din turul II. Reiterez, că nu s-a făcut politică în cadrul ședințelor, dar s-a discutat strict pe activitate!”, a precizat Mariana Grama.

Articole asemănătoare

Back to top button