fbpx

video | Tiktokerii care au gonit în ianuarie prin parcul Valea Trandafirilor au revenit. S-au filmat cu pasageri în portbagaj

Tinerii, care în ianuarie au ajuns pe mâna Poliției după ce au filmat cum gonesc prin Parcul Valea Trandafirilor, au mai postat un video care a devenit viral pe rețele. De data aceasta, clipulețul este filmat din portbagajul uneia dintre mașini.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După incidentul de la Valea Morilor, două zile mai târziu, pe 25 ianuarie, Poliția municipiului Chișinău i-a identificat pe șoferii care au condus cu viteză pe o alee din Parcul Valea Trandafirilor, predestinată exclusiv pietonilor. Pe lângă explicațiile făptașilor, oamenii legii au fotografiat și publicat și mașinile acestora, dintre care cel mai bine se putea distinge un BMW din seria 7.

Acum câteva zile, un alt clipuleț a apărut pe rețelele de socializare, iar în imagini este surprinsă una dintre mașinile care au participat și la cursa de la Valea Trandafirilor din ianuarie.

În clipulețul recent postat, două BMW-uri merg foarte aproape unul de celălalt, iar unul din pasageri stă în portbagaj, cu picioarele suspendate afară. Poliția a fost sesizată pe acest fapt, iar tânărul din secvența video, dar și participanții acestui truc urmează a fi identificați și penalizați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button