fbpx

video | Taximetristul care a decedat în accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, condus astăzi pe ultimul drum. Ce omagiu i-au adus colegii?

Taximetristul care a decedat în accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt este condus astăzi pe ultimul drum. Colegii de breaslă s-au adunat și au mers în coloană, claxonând în memoria bărbatului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mașinile au fost surprinse pe mai multe străzi ale capitalei și comunei Stăuceni, iar internauții au publicat imagini pe internet. Aceștia susțin că nu au putut surprinde în video toate vehiculele, iar numărul lor, de fapt, este mult mai mare.

Amintim că, duminică noapte, la intersecția str. Ismail cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, a avut loc un accident rutier grav. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui pariu pentru 50 de euro. Ca urmare, taximetristul a decedat pe loc, iar pasagerul său – pe patul de spital. În timpul accidentului a mai suferit și un copil de 7 anișori, iar șoferul care s-ar face vinovat a fost plasat în arest pentru o lună.

CITEȘTE ȘI:

foto, video | Detalii despre pasagerul care s-a stins din viață în urma accidentului din această noapte. Mesajul de condoleanțe al instituției în care activa

video | „Aveți grijă de cei scumpi”. Mesajul postat pe rețelele de socializare de către pasagera aflată în mașina de model Audi

video | Claxoane și flori. Omagiu adus de către colegii taximetristului decedat în accidentul din această noapte

Articole asemănătoare

Back to top button