fbpx

video | Imagini și detalii de la teribilul accident care a avut loc în această noapte. Două persoane au murit, iar altele patru au fost transportate la spital

Un teribil accident a avut loc în această noapte la intersecția străzilor Ismail și bd. Ștefan cel Mare. În urma acestuia au decedat două persoane, iar altele patru au fost transportate de urgență la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, un automobil de model Audi, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani, avea la bord o pasageră. Conducând cu viteză excesivă, s-a ciocnit cu un alt automobil de model Toyota (taxi). În urma impactului, a fost tamponat un al treilea automobil, de model Dacia Logan, condus de un bărbat de 40 de ani. În momentul impactului, în interiorul mașinii se afla o pasageră. Ulterior, a fost ciocnit și un alt patrulea vehicul, de model Wolkswagen, care se afla parcat, însă în interiorul căruia nu se afla nimeni.

Taximetristul de la volanul Toyotei, în vârstă de 39 de ani, a decedat pe loc, iar pasagerul său și-a pierdut viața la spital. Restul persoanelor implicate în accident au fost transportate în instituția medicală.

Șoferul automobilului de model Audi a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar oamenii legii investighează cazul.

Citește și: Detalii despre pasagerul care s-a stins din viață în urma accidentului din această noapte. Mesajul de condoleanțe al instituției în care activa

„Aveți grijă de cei scumpi”. Mesajul postat pe rețelele de socializare de către pasagera aflată în mașina de model Audi

Articole asemănătoare

Back to top button