fbpx

foto, video | Detalii despre pasagerul care s-a stins din viață în urma accidentului din această noapte. Mesajul de condoleanțe al instituției în care activa

Pasagerul care se afla în vehiculul de model Toyota, implicat în accidentul din această noapte, era angajat al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Instituția în care activa a transmis un mesaj de condoleanțe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții acesteia își exprimă regretul și tristețea în legătură cu trecerea în neființă a colegului lor:

„Exprimăm cu durere și profund regret trecerea în neființă a colegului nostru, angajat al Penitenciarului nr.9 – Pruncul, Artur Bujniță, în vârstă de 46 de ani, care a decedat în această noapte, în urma unui teribil accident rutier, produs în centrul orașului Chișinău. Artur Bujniță, născut în 1973, activa în cadrul instituției penitenciare din anul 2016.

Din numele conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune rudelor îndurerate. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, se arată în nota publicată de ANP.

În presă se vehiculează că accidentul ar fi fost consecința unui pariu făcut între doi șoferi, dintre care unul ar fi conducătorul mașinii de model Audi, cel care ar fi provocat accidentul. În urma impactului a decedat pe loc și taximetristul de la volanul Toyotei.

Poliția nu a făcut precizări cu privire la cine s-ar face vinovat, însă șoferul Audi-ului a fost reținut în izolator pentru 72 de ore.

Foto: Andrei Petru via Facebook
Foto: Andrei Petru via Facebook
Foto: Andrei Petru via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button