fbpx

În accidentul din centrul Chișinăului a fost implicat și un copil de 7 ani. În ce mașină se afla?

Și un copil de 7 ani a fost implicat în accidentul tragic care s-a produs în noaptea de 17 mai. Informația a fost anunțată acum câteva minute de șeful INSP, care a făcut precizări la acest subiect.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, micuțul se afla în mașina de model Dacia Logan. În același vehicul era șoferul și încă o pasageră.

Potrivit informației prezentate de Ion Paiu:

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, aflându-se la volanului unui Audi, cu numere de înmatriculare străine, care avea ca pasageră o femeie de 23 de ani, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, din intersecția bd. Constantin Negruzzi, spre str. Tighina, nu a manifestat atenție sporită la trafic, întrând în intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Ismail la culoarea roșie a semaforului.

Astfel, s-a ciocnit cu automobilul de model Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani, având ca pasager un bărbat de 47 de ani, care se deplasa pe str. Ismail, din direcția str. Mitropolit Varlaam – în direcția str. 31 august.

În urma impactului, automobilul Audi a fost proiectat în mașina Dacia Logan, la volanul căruia era un bărbat de 41 de ani, având pasageră o femeie de 23 de ani și un copil minor de 7 ani.

În rezultat, șoferul și pasagerul din Toyota au decedat, iar alte patru persoane au suferit diferite traumatisme.

CITEȘTE ȘI:

video | Șoferul mașinii care ar fi provocat teribilul accident din centrul capitalei mai fusese sancționat pentru șase încălcări

Articole asemănătoare

Back to top button