fbpx

video | Intervenție a polițiștilor de frontieră: Cum și-a pierdut un moldovean Mercedesul Coupe de circa 60.000 de euro

Un alt autoturism de lux, valoarea căruia depășește 1.200.000 de lei, a fost identificat de către polițiștii de frontieră cu elementele de identificare falsificate.

În data de 4 februarie curent ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au stabilit locaţia autoturismului și au intervenit pentru indisponibilizarea acestuia.

Astfel, automobilul de model Mercedes-Benz GLE Coupe, fabricat în 2018, a devenit subiectul unei anchete penale, după ce au existat suspiciuni referitor la veridicitatea elementelor de identificare. Conform informaţiilor obţinute de către angajaţii Poliţiei de Frontieră, mijlocul de transport ar avea contrafăcute datele agregatelor (codul Vin, numărul motorului).

Proprietarul autoturismului a declarat că l-a procurat pe teritoriul Republicii Moldova. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.200.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul central al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră până la încheierea cercetărilor și luării unei decizii în acest sens.

Citește și: Un Mercedes S 500, dat în căutare internațională, a fost oprit la vama Cahul. Explicația șoferului

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button