fbpx

video | Scandal în CMC. Ceban, către consilierii PAS: „În cel mai bun caz veți fi scuipați în față. Să vă rugați să nu luați una peste moacă”

Primarul capitalei Ion Ceban a venit astăzi, 24 noiembrie la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Acesta a acuzat consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de manipulare în criza apărută la întreprinderea Apă Canal. „În cel mai bun caz veți fi scuipați în față. Să vă rugați să nu luați una peste moacă de la cetățeni”, a menționat primarul în discursul său de la tribuna CMC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aceasta nu este o amenințare, eu vă spun că o să ajungeți,” a adăugat primarul.

Potrivit primarului, pe timp de iarnă întreruperea pe o perioada fie și scurta a serviciului de apă și canalizare va fi o catastrofa pentru Chișinău.

„Voi vreți să ucideți această întreprindere. Nu politizați subiectul că nu aveți dreptate aici. ANRE e un cățeluș la picioarele voastre. Tot voi o să ajungeți să vă facă de hac cei pe care i-ați numit acolo”, a mai menționat Ceban.

Nici un reprezentant PAS nu a comentat deocamdată amenințările edilului.

Amintim că în această dimineață primarul a anunțat că întreprinderea „Apă-Canal Chișinău” nu mai poate face prețurilor mari pentru energia electrică și gaze și instituția a fost avertizată că astăzi locuitorii capitalei ar putea rămâne fără apă.

Citește și: Apă-Canal Chișinău riscă să fie deconectată de la energia electrică. Motivul

Articole asemănătoare

Back to top button