fbpx

video | „Să nu mai nimerească Moldova pe mâinile opoziției incompetente”. Vlad Plahotniuc a mers la secția de votare, însoțit de feciorul său

Liderul democraților a votat în această dimineață, în jurul orei 7:30. Acesta a mers împreună cu feciorul său la secție și a evitat să își exercite dreptul de cetățean în fața presei, așa cum au făcut colegii săi de partid. Ulterior, PDM a emis un comunicat și a publicat un filmuleț cu declarația lui Vlad Plahotniuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am votat pentru Partidul Democrat, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea şi disciplina aduse în instituţii şi în ţară, prin politicile economice promovate, a reuşit să aducă în bugetul ţării cu 15 miliarde de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente”, a declarat Plahotniuc.

În același timp, democratul a menționat că, în cazul în care opoziția va ajunge la guvernarea, toate proiectele PDM vor fi stopate.

Citește și:

video | „Astăzi avem nevoie de dragoste în plus pentru țara asta”. Andrei Năstase a mers la secția de votare împreună cu familia

video | Constantin Țuțu, cu scandal la alegeri. Și-ar fi fotografiat buletinul de vot, lucru interzis de legislație

video | A pus ștampila în dreptul Partidului Democrat. Andrian Candu: „Am votat pentru ca faptele bune să continue”

video | „Eu am votat pentru echipa noastră, pentru echipa PD”. Premierul Pavel Filip și-a exercitat dreptul la vot

Marina Tauber a votat: „Primul pas spre victoria Partidului Politic ȘOR a fost făcut”

video | Primul lider de partid care a mers la vot. Dorin Chirtoacă: „Să o luăm de la capăt și să construim pas cu pas unirea”

foto | Moldovenii își aleg astăzi deputații. Cine este primul cetățean al Moldovei care și-a exercitat dreptul la vot, fiind în Japonia?

Articole asemănătoare

Back to top button