fbpx

video | „Astăzi avem nevoie de dragoste în plus pentru țara asta”. Andrei Năstase a mers la secția de votare împreună cu familia

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a mers în această dimineață la secția de votare, împreună cu soția și fetița sa. Candidatul pe circumscripția nr.33 a menționat că votează pentru schimbare și pentru un viitor mai bun al acestei țări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am venit astăzi să votez pentru schimbare, pentru schimbarea în bine a lucrurilor în Republica Moldova. După 10 ani de zile în care am stat în întuneric, am trăit în minciună, iată că astăzi a venit momentul adevărului. Am venit să votez pentru o viață mai bună în țară la noi, pentru dreptate, pentru legi, cu dragoste față de țara noastră, dar care a avut nenorocul să aibă de-a lungul timpului la guvernare niște oameni mici, fără caracter, care și-au bătut joc de țară și de oamenii ei. 

Îndemn pe toată lumea: Ieșiți la vot. Luați-vă de mână soțiile, frații, copii, mergeți la vot, votați cu dragoste de țară. Mâine, când ne vom trezi dimineață, prima bătaie în ușă să fie cea a democrației. Oameni buni, ieșiți la vot!”, este îndemnul lui Andrei Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button