fbpx

video | S-au așezat în genunchi în fața inspectorilor moldoveni. „Polițiștii francezi” și-au manifestat recunoștința față de colegii din Moldova

După meciul de aseară dintre naționala Moldovei și cea a Franței, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care doi bărbați, îmbrăcați în uniforme, le mulțumesc în limba franceză polițiștilor din Moldova pentru asigurarea ordinii publice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit internauților, în acest mod aceștia și-ar fi exprimat recunoștința pentru inspectorii din țara noastră care au asigurat securitatea și calmul în timpul meciului.

Una dintre persoanele care a publicat filmulețul l-a menționat pe Gheorghe Cavcaliuc în postare și a spus că Poliția Republicii Moldova a asigurat securitatea la cel mai înalt nivel, iar oaspeții au fost încântați.

La rândul său, oficialul de la IGP a venit cu o reacție. Cavcaliuc a scris că este datoria poliției să asigure securitatea cetățenilor, fapt care s-a realizat cu maximă responsabilitate.

„Este foarte plăcut că oaspeții noștri s-au simțit în maximă siguranță în Republica Moldova la acest meci! Este datoria noastră să asiguram securitatea cetățenilor, ordinea publică și am făcut-o cu înaltă responsabilitate și cu mult profesionalism! Foarte plăcut, dar și m-au emoționat francezii mulțumindu-ne nouă, Poliției Naționale, într-un mod deosebit. Polițiștii pentru oameni!”, a concis acesta.

Vedeți filmulețul mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button