fbpx

video | S-a duelat cu unul dintre cei mai buni tenismeni ai lumii. Radu Albot le-a mulțumit fanilor pentru susținerea în partida cu Roger Federer

Deși a depus mult efort pentru a-l învinge pe tenismenul elevețian Roger Federer, Radu Albot a cedat în fața sportivului de pe locul 5 în lume. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldoveanul a reușit să câștige primul set cu scorul 6-4, însă ultimele două le-a pierdut cu scorul 5-7 și 3-6. Chiar și așa, Radu Albot s-a arătat mulțumit de experiența din turneul de la Miami, SUA, și le-a mulțumit celor care l-au susținut și i-au scris mesaje de încurajare.

Menționăm că, în clasamentul de dublu, Radu se află pe locul 73. Acesta a făcut istorie în sportul din țară, fiind primul tenismen moldovean care a câștigat un turneu ATP. Acesta a atins noi culmi și la competiția BNP Paribas Open și a înaintat din ce în ce mai mult pe tărâmul american. Moldoveanul a anunțat de curând că s-a calificat pe tabloul principal al turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells. În plan mondial, Radu Albot ocupă locul 46.

Citește și: foto | Dormea în sălile de sport, doar ca să economisească bani. Radu Albot, pentru New York Times: „Nu vreau să-mi închei cariera și să văd că tenisul este mort în țara mea”

Articole asemănătoare

Back to top button