fbpx

video | Rusia și-a ales reprezentantul pentru Eurovision 2019. Artistul participă pentru a doua oară la concursul de voci

Rusia a ales deja artistul care va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2019. Pentru a doua oară în istoria concursului, cel care va încerca să aducă Eurovisionul la el acasă este cunoscutul cântăreț Serghei Lazarev. Acesta și-a încercat norocul și în 2016, cu piesa „You Are The Only One”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Atunci, aceasta a acumulat 491 de puncte și s-a clasat pe locul trei. Cântărețul spune că este o onoare pentru el să-și reprezinte din nou țara la această prestigioasă competiție și susține că va depune tot eforul pentru a o face în cel mai bun mod.

Potrivit presei ruse, Lazarev va fi ajutat de Filip Kirkorov, devenit deja expert în instruirea artiștilor care pleacă la Eurovision.

Anul trecut, Kirkorov a fost cel care a compus melodia „My lucky day”, interpretată de trupa „DoReDos” din Moldova, ocupând locul 10 cu 209 puncte. DoReDoS a mai obţinut trofeul „The buzz awards” la Eurovision 2018 pentru cea mai bună montare scenică.

La ediția din acest an a concursului Eurovision vor participa 42 de țări. Finala competiției de voci va avea loc pe 18 mai curent.

Citește și: 

Articole asemănătoare

Back to top button