fbpx

video | Purcelușa lui Gheorghe Urschi – „clarvăzătoare”. Cum a reacționat animalul când a fost întrebat de alegerile parlamentare?

Maestrul umorului moldovenesc și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. La cei 71 de ani împliniți, actorul a primit diverse cadouri din partea prietenilor, foștilor colegi de scenă, dar și de la politicieni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un dar mai puțin obișnuit a fost mascota anului – o purcelușă, care se pare că i-a plăcut de Urschi și aproape să adoarmă în brațele maestrului.

Vezi și: video | Trandafiri albi, coșuri cu bunătăți și… o purcelușă „de casă”. Gheorghe Urschi, felicitat de rude, politicieni și artiști

Animalul, însă, a devenit nervos de fire după de fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, l-a luat la mângâiat, dar și la întrebări. Liberalul a întrebat purcelușa care crede că vor fi rezultatele alegerilor parlamentare, iar răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

Fiind în brațele fostului edil al Chișinăului, animalul a scos câteva sunete, semn că ar fi nemulțumit, după care și-a făcut nevoile exact în mijlocul casei plină cu oaspeți.

„Contactul cu animalele mereu e foarte plăcut. Plăcerea a fost de partea ambelor părți. Dacă ăsta e un semn ca s-a simțit bine, nu pot decât să mă bucur”, declarat Chirtoacă.

Momentul poate fi urmărit începând cu minutul 06:40.

Articole asemănătoare

Back to top button