fbpx

video | Pasiunea pentru cinematografie te poate duce la Cannes. Rezolvă testul și mergi la cel mai mare festival de film!

Pasiunea pentru filmele europene poate duce cinefilii în spatele cortinelor celui mai mare festival de film din istorie – Cannes. Programul care oferă această oportunitate, EU Media, își desfășoară activitatea încă din anul 1991 și susține inițiativele creative, investind în industria audiovizualului din Europa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doritorii de a urmări îndeaproape faimoasele vedete de pe micile ecrane, călcând pe covorul roșu, sunt invitați să rezolve un test format din 18 întrebări legate de subiectul mai multor pelicule europene. Pentru fiecare răspuns corect se acordă câte un punct, iar cei care vor da follow paginii de Facebook a proiectului vor obține un punct bonus.

Termenul limită pentru verificarea cunoștințelor în domeniul cinematografiei este 19 martie, iar cei 10 câștigători cu cel mai mare punctaj vor fi anunțați la începutul lunii aprilie.

În acest an, cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film Cannes se va desfășura între 14 și 25 mai, în faimosul oraș Cannes din sud-estul Franței.

Articole asemănătoare

Back to top button