fbpx

video | Noua ministră a Justiției, Olesea Stamate, a fost prezentată de către Maia Sandu

După ce Stanislav Pavlovschi, ales ministru al Justiției în cadrul Guvernului Sandu, și-a anunțat demisia, prim-ministra Maia Sandu a anunțat că o potențială candidatură pentru ocuparea acestei funcții ar fi Olesea Stamate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi aceasta a fost prezentată oficial de către șefa Executivului. Olesea Stamate este președintă a Asociației pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă. Aceasta și-a făcut studiile la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și la Colegiul Europei. Ea deține licența de avocat din anul 2011 și este membră a Baroului Chișinău.

Totodată, noua ministră a Justiției a activa în cadrul Fundației Soros-Moldova, dar și în alte proiecte specializate în monitorizarea reformelor implementate în domeniul justiției, afacerilor interne și a administrației publice centrale.

„Este un domeniu care primul dă un semnal dacă lucrurile din țară merg bine sau nu. Contez mult pe srpijinul dumneavoastră, să facem lucruri frumoase și importante pentru țara noastră împreună”, a declarat noua ministră a Justiției, Olesea Stamate.

Articole asemănătoare

Back to top button